top of page

2018

 

 

XAVI DE JUAN-CREIX  · DANIEL ZERBST · CLAIRE JAMES DUPAIN  · RC · HAMILTON BECERRA · JESICA HIDALGO ·  ISABEL CIDONCHA · LIDIA VIVES · VOLATIL · ESTU · SORGERUNE · MARIA NõREN · ROBERT VILALLONGA  · JORDI BARÓ · ESTER PEDESCOLL · JORDI TORRAS · ENRIC TEIXIDÓ · IRENE CASES · ILICH ROIMESER ·  NATALIA TOMÁS · UNA MULHOLLAND · GINO COPPA · ALBART · JOSEPH · FUSTART · NEGRART · MARCUS VENOSA · EXODUS  · TRAMUNTANO · W4T ·  +more

Are you a Lucid..?    4 h * Lucids Art Exchange

 

El projecte artístic #LUCIDS es presenta per primera vegada al públic a CaDaQués el 29 setembre 2018. L’emplaçament serà a la Societat Amistat: una entitat cultural oberta a mostrar lucidesa i creativitat. Una EXPO ORGanitzada pel gestor cultural Xavi de Juan-Creix i el soport artístic de  Daniel Zerbst.

 

#LUCIDS CDQ fa un recorregut per les propostes de pintura, fotografia, escultura i poesia fins a les  disciplines artístiques de la música electrònica i les live projections.

 

Al punt d’entrada d’aquest túnel creatiu:  una instantània i un retrat fotogràfic. Un inici i una visió live performance musicats per melodies atmosfèriques d’Estu·Sound.

 

A les 17h començarà el Túnel Lúcid on 77 visitants Lúcids  en grups limitats seran guiats per Rutes Cadaqués en aquesta ascensió artística, fins arribar a la obra híbrida que anirà transformant-se durant els 7 dies que duri l’exposició.

 

Com veuen els escultors la lucidesa?. Una resposta de forma orgànica, marina i lúcida es podrà veure  a la sala Meifren. Entrarem al cinema-planetari amb les projeccions de Video-Art  de “Ealon” i la presentació de “Star Cruiser”, produïda entre Cadaqués i Suècia .

 

Una proposta vibrant: els “Lucids Dreams”  on col·laboren artistes locals i internacionals. Obres sobre la temàtica dels Somnis Lúcids i la Visió Lúcida : Daniel Zebst (pintura) i Xavi de Juan-Creix (Fotografia) ens presentaran les obres originals que han inspirat a les creacions híbrides dels lucids: Una fusió de tècniques i obres on l’Art es fusiona per emocionar.

 

A l’exterior -sa terrassa- una experiència vibrant: la fusió del músic Berlinès Sorgerune amb les de les video·projeccions lúcides de Vj. Volàtil. Un Happening documentat pel film maker italià Nicolas Stoppa. Un recorregut creatiu totalment recomanable pels amants de l’Art, la cultura i la interacció de tots els Lúcids Reconectats.

bottom of page